تاریخ انتشار: چهارشنبه 21 تیر 1396

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان، بدلیل عدم تکمیل ظرفیت در مصاحبه عملی پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون استخدامی، که در اسفند ماه سال 95 برگزار شده بود، روز دوشنبه 19 تیرماه سال جاری آزمون ترکیبی- تخصصی آمادگی جسمانی در بین پذیرفته شدگان سه برابر ظرفیت، مجدد برگزارشد.

در این آزمون که از ساعت 14 شروع و در ساعت 17 به پایان رسید، 11 نفر از پذیرفته شدگان مورد ارزیابی قرار گرفتند. کلیه مراحل آزمون با نظارت  نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بعنوان ناظرین قطب، نمایندگان نیروی انسانی، حراست و بازرسی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، معاون اجرایی  و مسئول آموزش مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان برگزار شد.

لازم بذکر است، بعد از ارزیابی و جمع بندی امتیازات، ازبین شرکت کنندگان در نهایت  4 نفر پذیرفته می شوند.

• برگزاری مجدد مصاحبه عملی از پذیرفته شدگان آزمون استخدامی فوریت های پزشکی ایلام جهت تکمیل ظرفیت