تاریخ انتشار: شنبه 22 دی 1397

پیام دکتر علیمرادی رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه ایلام در پیامی به مناسبت میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار

دکتر علیمرادی رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه ایلام در پیامی به مناسبت میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار از زحمات پرستاران و نیروهای درمانی بخصوص اورژانس پیش بیمارستانی 115 قدردانی نمود.

متن پیام بدین شرح است
(( بسمه تعالی
«وَ مَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا»

پرستار، عجب واژه آشنائی است کلمه ای که ناخودآگاه هر شنونده ای را به یاد آرامش و سلامتی و به یاد شخصی می اندازد که درلحظات سختی و ناراحتی، یاری رسان ماست. انسانهای بی ادعائی که به معنای واقعی کلمه خالصانه کار می کنند تا بیماران سلامتی خود را بازیابند و حضرت زینب (س) مقام پرستار را در دشت کربلا چنان اعتبار بخشید که امروز، روز پرستار به زاد روز آن بانوی بزرگ،شکوه و عظمت یافته است .

سالروز ولادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار را به شما همکاران عزیز تبریک عرض نموده و از تلاشهای بی دریغ شما در خدمت به هموطنان، تقدیر و تشکر می نمایم.
دکتر صیدنور علیمرادی