تاریخ انتشار: یکشنبه 07 بهمن 1397

بازدید از پایگاه های شهری و جاده ای شهرستان دره شهر توسط دکتر علیمرادی رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه بهمراه هیأت کارشناسی این مرکز و دیدار با دکتر بالاوندی رییس شبکه بهداشت و مهندس شفیع زاده فرماندار این شهرستان پیرامون وضعیت رفاهی پرسنل و تجهیزات موجود پایگاه های فوریت پزشکی تابعه این شهرستان.

📌 در این سفر دکتر علیمرادی از مراحل و نحوه ساخت ساختمان پایگاه شهری این شهرستان با زیر بنای 144 متر مربع از نزدیک بازدید بعمل آوردند.دکتر علیمرادی تاکید داشتند که موانع پیش رو در ساخت این پایگاه هرچه سریع تر برداشته شود و در کوتاه ترین زمان ممکن تجهیز و پرسنل مستقر گردند.

📌 در پایان و در جلسه ای که در دفتر ریاست شبکه بهداشت برگزار گردید مقرر گردید با توجه به درخواست ریاست شبکه و پرسنل فوریت های این شهرستان مبلغ پنجاه میلیون ریال اعتبار بابت تجهیزات رفاهی و امکانات پایگاه ها در اختیار این شهرستان قرار گیرد.