تاریخ انتشار: دوشنبه 26 فروردین 1398

✅ تقدیر و تشکر ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایلام و هیات رییسه دانشگاه از کادر پروازی پایگاه اورژانس هوایی ۱۱۵ استان بابت نجات جان پنج نفر گرفتار در سیل روستای چم مهر از توابع استان لرستان.
📌در مراسمی که در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایلام،با حضور ریاست و معاونین و مسئولین دانشگاه برگزار گردید، دکتر همتی با اهدای لوح تقدیر به دکتر علیمرادی ریاست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه،مهرابی مسئول اورژانس هوایی و خلبانان و کادر پروازی پایگاه اورژانس هوایی۱۱۵ استان بابت نجات جان پنج نفر گرفتار در سیل نوروز امسال تقدیر و تشکر بعمل آوردند.
📌افراد مذکور در تاریخ ۹۸/۱/۱۲ در جریان سیل استان لرستان در حین ماموریت هوایی متوجه تعداد پنج نفر از اهالی روستای چم مهر در بین سیل خروشان و روی پشت بام شدند که پس از یک عملیات پر خطر توانستند آنها را به نقاط امن انتقال دهند‌.
از بین افراد انتقال داده شده یک نفر مادر باردا نیز وجود داشت که به سلامت به آغوش خانواده تحویل داده شد.
فایل های پیوستی