تاریخ انتشار: یکشنبه 01 دی 1398

به گزارش روابط عمومی و ستاد اطلاع رسانی سازمان اورژانس کشور در مرکز ایلام: دیدار صمیمانه دکتر علیمرادی رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی با دکتر صادقیان شهردار ایلام.
در این دیدار که صبح امروز در دفتر شهرداری ایلام برگزار گردید، دکتر علیمرادی ضمن تقدیر و تشکر از خدمات شهرداری در سطح شهر ایلام و بابت همکاری های انجام شده در طی ماموریت های مشترک فوریت های پزشکی و شهرداری در امر خدمت رسانی مطلوب به هموطنان، شرح مختصری از عملکرد این مرکز در طول سال گذشته در سطح استان را بیان نمودند.
در ادامه بحث رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان خواستار همکاری هرچه بیشتر شهرداری در رابطه با احداث پایگاه های جدید در سطح شهر ایلام و نیز احداث پروژه ساختمان جدید مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان گردیدند.
  • دیدار صمیمانه دکتر علیمرادی رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی با دکتر صادقیان شهردار ایلام.