تاریخ انتشار: یکشنبه 01 دی 1398
جلسه پدافند غیر عامل در دانشگاه علوم پزشکی ایلام

جلسه پدافند غیر عامل در دانشگاه علوم پزشکی ایلام با حضور رییس دانشگاه، معاونین آموزشی، درمان، بهداشتی، غذا و دارو، فرهنگی دانشجویی و رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه، مدیران بازرسی، روابط عمومی، آی تی و کارشناسان واحدهای مختلف مرکز فوریت های پزشکی در این مرکز برگزار شد.

در این جلسه دکتر کریمیان رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن خیرمقدم به حاضران و تقدیر از خدمات آنان در راستای تحقق اهداف و برنامه های پدافند غیر عامل اظهارداشت: پدافند غیر عامل ابزاری است که از طریق اصول و برنامه‌های پیش بینی شده برای حفظ شرایط موجود و تداوم خدمات دهی به جامعه نقشی محوری دارد.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط موجود منطقه‌ای و توطئه چینی دشمنان به قصد ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی؛ لازم است، اهداف و برنامه های پدافند غیر عامل می‌تواند در این شرایط از آسیب‌های احتمالی به خوبی پیشگیری کند.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری کنگره اربعین حسینی و تردد میلیونی زائران از استان ایلام بدون وقوع هیچ مشکل و مخاطره‌ای، بالاترین سطح از پدافند غیر عامل در سطح استان را به نمایش گذاشت.

دکتر کریمیان در خاتمه سخنان خود یادآور شد: برگزاری کمیته‌های پدافند غیرعامل مربوط به حوزه‌های مختلف دانشگاه و ارائه گزارش از فعالیتها و اقدامات انجام شده در سطح دانشگاه به عنوان یک اولویت قرار داده شود تا آمادگی این حوزه‌ها در مواقع بحرانی به خوبی حفظ شود.

در ادامه این جلسه نیز دکتر علیمرادی رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه به تشریح اقدامات و فعالیتهای حوزه‌های مختلف دانشگاه در عرصه پدافند غیر عامل پرداخت و در بخش دیگری از سخنان خود ساختار کمیته‌های پدافند غیر عامل و شرح وظایف این کمیته‌ها را بیان نمود.

در ادامه نیز دکتر بالاوندی معاون درمان دانشگاه با بیان این مطلب که هر اقدامی در دانشگاه باید پیوست پدافند غیر عامل داشته باشد، خاطرنشان کرد که خوشبختانه در تمام بیمارستانهای تابعه دانشگاه اصول و اقدامات مربوط به پدافند غیر عامل رعایت شده‌ است.

دکتر ولیزاده معاون آموزشی نیز به برگزاری ۲ کارگاه آموزشی با مضمون اصول و اهداف پدافند غیر عامل در سطح دانشگاه اشاره کرد و ضمن رعایت مستندسازی در رابطه با اقدامات انجام شده در حوزه‌های مختلف دانشگاه، ابراز داشت که مدیران دانشگاه باید به مفاهیم و برنامه‌های پدافند غیر عامل آشنایی داشته باشند.
  • جلسه پدافند غیر عامل در دانشگاه علوم پزشکی ایلام