تاریخ انتشار: چهارشنبه 08 مرداد 1399

از اینکه در کنف الطاف خاصه ی الهی، از آغاز دوران مسئولیت شما مرکز اورژانس پ.ب استان،
شاهد تحولات چشمگیر در عرصه های مختلف شده است؛ این تغییر امکان نداشت جز با توکل قلبی شما به خالق بی همتا و تحمل سختیها و همدلی شما با تمامی کارکنان زحمتکش فوریتهای پزشکی در استان.
حقیر و سایر همکاران هیچ گاه خاطره ی تلاش های بی وقفه، پیگیری و سخت کوشی شما در ابعاد مختلف مدیریتی و‌ اجرایی را از یاد نمی برند و اینکه دور زمان و گردش ایام، سلسله وصل را هر لحظه به نطاق فراق می کشد، شور شیرین خاطرات تلاشهای شما همواره در این مرکز که در جای جای آن اثر قدمهای پشتکار و همت شما بر آن موج میزند به یادگار خواهد ماند و این نیک پنداری چون چراغی فراروی زندگی و آینده و فردای شما خواهد بود که “بقیة الله خیرٌ لکم”

بنده، هم به جنابعالی و هم به تمامی کارکنان بی ادعا و زحمتکش فوریتهای پزشکی در جای جای استان خسته نباشید و خداقوت میگویم و برای شما عزیزان که در این ایام سوزان تابستان و با این شرایط ویژه و سخت مشغول خدمت به خلق الله هستید بهترینها را از خداوند متعال در این روز دعا و نیایش،روز عرفه) مسئلت دارم...
  • تقدیر و تشکر دکتر نمکی وزیر محترم بهداشت،درمان و آموزش پزشکی کشور از تلاش های مجدانه و اثربخش ریاست محترم اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی ایلام دکتر صیدنور علیمرادی